kerti fürdőmedencék

A kerti fürdőmedence különleges élménnyé teszi a család számára a nyári hétvégéket. Különösen akkor van ez így, ha a medence természetes anyagokból készül, és tökéletesen illik a környezetébe.

A választékban található medencék árait úgy kalkuláltuk, hogy az tartalmazza a helyszínen történő összeszerelést, a faanyagok és egyéb kellékek helyszínre szállítását azonban nem. A szállítási költség minden esetben attól függ, hogy az ország melyik részében kerül a medence felállításra.

Ha saját magad szeretnéd a medencét megépíteni, akkor az előregyártott fa- elemekből, a medencéhez tartozó alábélelő és vízhatlan fóliából 2-3 ember 4-5 napi munkájával összeállíthatod a medencét, beleillesztve a homokszűrős vízforgatót, a külső-belső létrával együtt. Ebben az esetben a beépítés munkadíját levonjuk a medence árából, a házhoz szállítás díját pedig külön kalkuláljuk.

A komplett medence-csomag tartalmazza az összeállításhoz szükséges minden anyagot, mindössze néhány szerszámra lesz még szükség: Kalapácsra, fúrógépre, hézagmérőre, sniccerre, fűrészre, csillag-csavarhúzóra.

Az előmunkálatokhoz ki kell mérni a medence helyét, és le kell betonozni 15-25 cm vastagságban (medencemérettől függ). Az így elkészített alapnak minden oldalon legalább 20 cm-rel kell nagyobbnak lennie a medence méreténél.

A medencéket csak előrendeléssel lehet lefoglalni, 50% előleg megfizetése mellett. 

 

További kérdéseivel itt keressen minket:

otthonodakert@gmail.com

tel: 0630-969-7228, 0670-779-6611