356021 Raktáron 2-3 nap 12 hó Súly: 6 kg

Kerti csap, vízkútállvány RONDO

Letisztult stílusú vízkút állvány Kerti vízkút megfizethető áron. Kedvező és egyszerű megoldás a kerti csap elegáns megjelenéséhez.  A legtöbb udvaron eredetileg egy fém rúd áll ki a földből a kerti csap helyén, ami,…
41 000 Ft
/ db

Letisztult stílusú vízkút állvány

Kerti vízkút megfizethető áron.

Kedvező és egyszerű megoldás a kerti csap elegáns megjelenéséhez. 

A legtöbb udvaron eredetileg egy fém rúd áll ki a földből a kerti csap helyén, ami, bár praktikus megoldás, nem nevezhető szépnek. Sokféle megoldás létezik a kerti csap kerthez illő megjelenésének biztosítására, aminek egyik nagyon szép példánya ez a letisztult megjelenésű termék.

 

A kert elegáns része lesz ez a szép kidolgozású kerti kút.

Minőségi anyagból készült, így hosszú időn át változatlan megjelenést biztosít, hibátlan használhatóság mellett. Modern és klasszikus stílusú kertekbe egyaránt illik.

Kiváló minőség, UV stabil, fagyálló és strapabíró kivitel.  Színe nem fakul, nem törékeny, súlya csekély, mégis nagyon erős és stabil.

Egyszerűen és gyorsan a vízhálózatra szerelhető az alján található 3/4“ átmérőjű  menetes csatlakozás segítségével.

Rozsdamentes króm csappal szerelve szállítjuk.

Télire a fagyelzáróval a vizet el kell zárni, a kútból ki kell engedni a maradékot. A kút azonban maradhat a kertben, a fagy nem árt neki. A biztonság kedvéért a legkeményebb téli hónapokra érdemes takarófóliával védeni.

Méretei:

Magassága 90 cm

Átmérője 12 cm.

Súlya 6 kg.

Gyártási hely: Németország

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Házhoz szállítás online bankkártyás fizetéssel


Online, elektronikus díjfizetés bankkártyával. A megrendelést a CIB Bank biztonságos online fizetési felületén keresztül fizetheti ki. A sikeres fizetés után a csomagot útnak indítjuk.

A termék súlya 6.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 590 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás utánvéttel


A rendelés beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük. A csomag értékét kézhezvétel után a futárnak kell kifizetni.

A termék súlya 6.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 890 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


A rendelés leadását követően a rendelt áru és a kiszámított fuvardíj összértékét a következő bankszámlára kérjük átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését visszaigazoljuk, és a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk.

A termék súlya 6.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 490 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel


Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség több találkozási ponton. Fix 700 Ft-os átvételi díj: Budapest 1103 Noszlopy u. 56 3372 Heves megye Kömlő, Bocskai út 45/1 +300 Ft átvételi díj (összesen 1.000 Ft) a következő helyszíneken: 1. Bp. Őrs vezér tere Árkád bejárat 2. Heves Buszállomás 3. Füzesabony Vasútállomás Ezeken az átvételi pontokon a szállítás díja nem 700, hanem 1.000 Ft lesz. Telefonon egyeztetünk időpontot, helyszínt. Fizetés készpénzzel lehetséges.

Szállítási díj: 700 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek