1387102 Előrendelhető 2-4 munkanap 24 hó Súly: 110 kg

Kerti csobogó szett Tripani

Újdonság!
Csermely, egy öreg fa természethű megjelenítésével - TRIPANI Természetközeli megjelenésű vízesés, melyet nagyon jól lehet a kertbe illeszteni. Megállja a helyét pázsiton, teraszon, vagy…
875 000 Ft
/ db

Csermely, egy öreg fa természethű megjelenítésével - TRIPANI

Természetközeli megjelenésű vízesés, melyet nagyon jól lehet a kertbe illeszteni. Megállja a helyét pázsiton, teraszon, vagy virágokkal, növényekkel körülépítve egyaránt.

Az esi órák beköszöntével a fahasábos csobogó egészen különleges látvány, melyet a különböző helyekre illeszthető 5 db LED világítás segítségével lehet elérni.

A csobogótest tartalmazza a vizet, melyet a hozzá tartozó szivattyú forgat. Nincs szükség külön víztartályra.

A vizet néha pótolni kell a párolgás miatt, télire pedig le kell engedni belőle. A szivattyút a téli leállásra érdemes kivenni, vízkőtleníteni, majd a tavaszi indításkor újra vissza lehet tenni. Maga a csobogó télire is a szabadban maradhat.

A termék előrendeléssel vásárolható. A szállítás 

 

• Tartozékok:

2.300 l/h teljesítményű szivattyú (két év garanciával)

LED világítás 5 LED gyűrűvel, egyenként 8 db hidegfehér Leddel.

Csatlakozások

Csobogó felépítmény


• Adatok:
Mérete: 263 x 88 x 80 cm Csomagolás mérete: 176x134x96 cm
A csobogó anyaga: műgyanta

• Jellemzők:
Elhelyezhető kertben, járda mellett, virágágyásban, sziklakertben, teraszon

Minden felmerülő kérdésedre válaszolnak munkatársaink:
emailen: otthonodakert@gmail.com
telefonon: 0650-135-1350,  0670-779-6611,   0630-969-7228
Személyesen Budapest X. kerületben vehető át.

 

Nagy méretű, vagy törékeny termékek esetében az ASZF szerint a fuvardíj módosulhat. Erről szállítás előtt tájékoztatjuk Vásárlóinkat!

Szállítás

Személyes átvétel


Személyes átvételre Budapesten vagy Heves megyében van lehetőség. A két telephelyen különböző termékek tárolása történik, csak azon a helyszínen tudjuk az átadást biztosítani, ahol az adott termék megtalálható. Személyes átvétellel történő rendelés esetén számolnia kell azzal, hogy a termék nem a kiválasztott helyszínen található. A rendelést követően telefonon felvesszük a kapcsolatot Önnel, és egyeztetünk a továbbiakról. A telephelyi átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek