GK3 30 nap Súly: 1 kg

Kerti pavilon - szaletli

Kerti Pavilon - Szaletli, vagy Filagória Mindenki más néven ismeri a kertbe telepített, fából készített Kerti Kiülőt. Bárhogy hívjuk is, a lényeg az árnyékot adó tető, a kellemes időtöltéshez teret adó asztal és padok, melyet a köré telepített növények,…
510 000 Ft
/ db

Kerti Pavilon - Szaletli, vagy Filagória

Mindenki más néven ismeri a kertbe telepített, fából készített Kerti Kiülőt. Bárhogy hívjuk is, a lényeg az árnyékot adó tető, a kellemes időtöltéshez teret adó asztal és padok, melyet a köré telepített növények, virágok tesznek igazán szép látvánnyá. A kerti pavilon alkalmas 8 fő kényelmes elhelyezésére, de 10 ember is leülhet, ha szükséges.

Más méretben is elkészíthető!

A termék megrendelésével megkapja a Pavilont kompletten, a kiválasztott helyszínre telepítve.

Az ár tartalmazza

  • a szükséges faanyagokat, (pl. tartó oszlopok 10x10 cm méretben, talp gerendák 7x15 cm méretben, szarufák 5x15 cm méretben)
  • oromszegély lemezt,
  • zsindelyfedést,
  • szükséges szögeket, csavarokat, egyéb kellékeket,
  • a szükséges mennyiségű alkoholos bázisú vékonylazúrt,
  • asztalt, padokat,
  • a helyszíni telepítés díját,
  • az Áfa összegét.

 Az ár a helyszínre szállítás díját nem tartalmazza, ezzel kapcsolatban egyeztetünk a Vásárlóval. A szállítás díja függ a telepítés helyétől.

A felhasználásra kerülő faanyag építőipari minőségű fenyő, megmunkálva, gyalulva, csiszolva, fózolva, 2 sorral impregnálva. 

A kész Pavilon alapterülete 2x2 méter, magassága a széleken 1,8 méter, a tetőgerinc 2,5 méter.

A pavilon ára a 2022.január elején érvényes faipari építőanyag árakkal kerültek kalkulálásra. Amennyiben az építőanyag árak időközben változnának, az a kész termék árát is érinteni fogja. Erről megrendeléskor egyeztetünk a Vásárlóval.

A kivitelezés időigénye függ a folyamatban lévő munkák mennyiségétől. A rendeléskor megmondjuk, hogy mikor tudunk hozzákezdeni az Ön kocsibeállójához, (plusz-mínusz 2-3 napos eltérés előfordul), a kezdéstől számítva a kivitelezés befejezéséig egy héttel kell számolni.

 Más méretben is készíthető a kerti pavilon, árakról illetve minden egyéb kérdéssel kapcsolatban a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken kérjen információt, ahol kollégáink minden kérdésére válaszolnak. 

 

Szállítás

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek