211601 Raktáron 2-4 munkanap 60 hó Súly: 15 kg

ANTIK AMFÓRA terracotta esővízgyűjtő, 250 L

Dekoratív esővízgyűjtő tartály, tetején beépített virágültető betéttel. Ha nem egyszerűen csak gyűjteni szeretné az értékes esővizet, de a ház megjelenését, a kert kinézetét is szem előtt tartja, érdemes ezt a tartályt választani.…
140 700 Ft
/ db

Dekoratív esővízgyűjtő tartály, tetején beépített virágültető betéttel.

Ha nem egyszerűen csak gyűjteni szeretné az értékes esővizet, de a ház megjelenését, a kert kinézetét is szem előtt tartja, érdemes ezt a tartályt választani.

Ez az igazán impozáns megjelenésű tartály vastag falú, klasszikus német minőségű termék. A gyártó kiemelt gondot fordít a minőségre, ezért 10 év garanciát ad a termékre. 

Ha ezt a tartályt választja, több dologban bizonyos lehet:

 • Nem kell 2-3 évente új tartályt vásárolnia, mert a piacon kapható olcsóbb tartályokkal ellentétben nem fárad el az anyag, nem fakul ki a színe, nem törik, nem reped.
 • 10 év múlva is pontosan ugyanilyen állapotban fogja az ereszen lecsurgó vizet gyűjteni.
 • Ha ezidő alatt bármelyik fenti esemény bekövetkezne, a gyártó - rajta keresztül pedig jelen vállalkozás - vállalja a tartály cseréjét.
 • Pénzét olyan termékre költi, amelyben folyamatosan öröme telik majd - akár esztétikai, akár gyakorlati értékre vágyik.
 • A tartály önsúlya biztosítja, hogy nem borul fel még üres állapotban sem. Ennek ellenére - a biztonság kedvéért - a tartály tartozéka egy rögzítő szett, melynek segítségével egyszeren a ház falához rögzíthető.
 • A tartály hátsó részén leeresztó kifolyó biztosítja, hogy az utolsó cseppig kifolyathassa a vizet, ha közeleg a tél.
 • A tartály tetején virágtartó mélyedést talál. A mélyedés aljára a tartozékként adott geotextiliát kell teríteni, arra virágföldet. A beleültetett virágok öntözésekor visszacsorgó vizet a geotextil beleengedi a tartályba, a földet azonban megszűri.
 • A tartályhoz nem tartozik kifolyó csap, azonban a fehér színű műanyag csapot ajándékba adjuk hozzá

 

A termék a Németorszgágban gyártott OTTO-GRAF márka egyik tagja. Minőségére 10 év garancia vonatkozik. Nem szabad összetéveszteni a hasonló, sokkal olcsóbb esővízgyűjtő tartályokkal, melyek távol-keleti gyártmányok, vékony, napra fakuló kivitelű műanyagok.

 

Felületét gondos kidolgozottság jellemzi, élethű reprodukciója egy agyagvázának. 

Alján beépített réz menettel, melybe egyszerűen bele kell tekerni a kifolyó csapot. FIGYELEM: A csap nem tartozék!

A tartályhoz egy DN 19/32 tömítés és egy méretre vágott geotextília tartozik

Anyaga kiváló minőségű, UV-stabil, fagyálló, időjárásálló műanyag.

A tartály hátsó részén legalul található a téli kiürítést lehetővé tevő kifolyó.

Az ereszcsatornába történő bekötéshez a szűrőket itt találja.

 

Adatok:

 • Ürtartalom 250 liter
 • Méretek: magasság 108 cm, átmérő 70 cm, füleknél mért távolsága: 80 cm.
 • Súly: 15 kg
 • 10 év teljeskörű gyártói garancia

 

 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Terjedelmes csomag házhoz szállítással, online fizetés


Online elektronikus bankkártyás fizetés terjedelmes csomag esetén. A sikeres fizetést követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. Terjedelmes terméket Postára, Csomagautomatába vagy Mol-Kútra nem tudunk kézbesíteni. Csak házhoz szállítás lehetséges. Kérdés esetén hívja kollégánkat: 0650-135-1350 telefonszámon.

A termék súlya 15.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 6 100 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag házhoz szállítva, utánvéttel


Terjedelmes termék csak házhoz szállítással rendelhető. Az ellenértéket a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. Kérdés esetén hívja kollégánkat a 0650-135-1350 számon

A termék súlya 15.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 7 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel


Személyes átvételre Budapesten vagy Heves megyében van lehetőség. A két telephelyen különböző termékek tárolása történik, csak azon a helyszínen tudjuk az átadást biztosítani, ahol az adott termék megtalálható. Személyes átvétellel történő rendelés esetén számolnia kell azzal, hogy a termék nem a kiválasztott helyszínen található. A rendelést követően telefonon felvesszük a kapcsolatot Önnel, és egyeztetünk a továbbiakról. A telephelyi átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek