326116 Raktáron 2-3 nap 60 hó Súly: 21 kg

2IN1 kávébarna színű esővízgyűjtő növénytartóval, 300 L

Rendkívül elegáns, karcsú alakú esővízgyűjtő tartály, tetején beépített virágültető betéttel.   A tartály kávébarna színe a modern házak megjelenéséhez illeszkedik, kidolgozottsága elképesztően részletgazdag. A tartályból a vizet…
131 500 Ft
/ db

Rendkívül elegáns, karcsú alakú esővízgyűjtő tartály, tetején beépített virágültető betéttel.

 

A tartály kávébarna színe a modern házak megjelenéséhez illeszkedik, kidolgozottsága elképesztően részletgazdag.

A tartályból a vizet egy előre elkészített réz kifolyónyílásba csavarható kifolyó csapon keresztül lehet leengedni. A tartály legalján külön leeresztő dugasz található, ezen keresztül lehet a tartályt télire teljesen leüríteni. Az ereszcsatornához történő bekötésére  automata töltő-szűrő szerkezetet ajánlunk, melyet a rendelés után egyeztetünk a Vásárlóval. 

A tartály méretei: 

Űrtartalom: 300 liter.   

Magassága: 145 cm

Átmérője 62 cm (tetején, a legszélesebb ponton).

Súlya 12 kg.

 

 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Terjedelmes csomag házhoz szállítással, online fizetés


Online elektronikus bankkártyás fizetés terjedelmes csomag esetén. A sikeres fizetést követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. Terjedelmes terméket Postára, Csomagautomatába vagy Mol-Kútra nem tudunk kézbesíteni. Csak házhoz szállítás lehetséges. Kérdés esetén hívja kollégánkat: 0650-135-1350 telefonszámon.

A termék súlya 21.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 7 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag házhoz szállítva, utánvéttel


Terjedelmes termék csak házhoz szállítással rendelhető. Az ellenértéket a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. Kérdés esetén hívja kollégánkat a 0650-135-1350 számon

A termék súlya 21.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 8 100 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel


Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség több találkozási ponton. Fix 700 Ft-os átvételi díj: Budapest 1103 Noszlopy u. 56 3372 Heves megye Kömlő, Bocskai út 45/1 +300 Ft átvételi díj (összesen 1.000 Ft) a következő helyszíneken: 1. Bp. Őrs vezér tere Árkád bejárat 2. Heves Buszállomás 3. Füzesabony Vasútállomás Ezeken az átvételi pontokon a szállítás díja nem 700, hanem 1.000 Ft lesz. Telefonon egyeztetünk időpontot, helyszínt. Fizetés készpénzzel lehetséges.

Szállítási díj: 700 Ft

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek