DAZER Raktáron 2-3 munkanap 12 hó Súly: 0.8 kg

DAZER ultrahangos kutyariasztó

DAZER -  professzionális márka az Egyesült Államokból. Hordozható készülék támadó kutyák elleni hatékony védekezésre.   Mi a támadások leggyakoribb oka? A kóborló állatok nagy része más kutyák támadásától tartva állandó,…
12 500 Ft
/ db

DAZER -  professzionális márka az Egyesült Államokból.

Hordozható készülék támadó kutyák elleni hatékony védekezésre.

 

Mi a támadások leggyakoribb oka?

A kóborló állatok nagy része más kutyák támadásától tartva állandó, feszült idegi állapotban van. Nem kell sok történés ahhoz, hogy a feszültség agresszióba csapjon át. Ha rosszkor találkozunk az ideges állattal, nagyon kevés is elég ahhoz, hogy feszültsége agresszióba csapjon, és a kutya támadásba lendüljön. Különösen igaz ez akkor, ha megérzi rajtunk más kutyák szagát - akinek van otthon saját kutyája, vagy több állattal találkozott a nap folyamán munkája miatt (jellemzően postások, óraleolvasók).

 

Kinek ajánlott a DAZER?

A DAZER kutyariasztót mindazoknak ajánljuk, szeretnék távol tartani az agresszív kutyákat maguktól. Akik munkájuk miatt gyakran járják az utcákat, (postások, vízóra, egyéb óraleolvasók), akik nem tudják megvédeni magukat a kutyával szemben (idősek, gyerekek), akik sportolnak, futnak, kerékpároznak.

 

Hogyan kell használni a DAZER kutyariasztót?

Annak érdekében, hogy a szabadban járva (akár egy túrán, lakatlan részeken vagy az utcán)  ne támadjon meg a kutya, csak rá kell irányítanunk a készüléket az állatra és megnyomni a gombot. Az erőteljes ultrahang elijeszti az állatot. 

 

Milyen előnyei vannak a DAZER ultrahangos kutyariasztónak?

Derékövre csatolható, tenyérben elférő készülék, kisebb női táskába is kényelmesen belefér, ezért nagyon könnyű magunkkal hordani.

Ez a készülék megbízhatóan védi meg használóját minden fajta kutya ellen, szemben a piacon megtalálható gyengébb minőségű kínai gyártmányokkal. A DAZER garantálja az Ön és családtagjai biztonságát.

Könnyített, ellenálló műanyag borítása ütésálló, mégis könnyű.

Az egyszerű hordozhatóság érdekében fém csipesszel lehet az övre, nadrág szélére vagy táskára rögzíteni, hogy minden helyzetben azonnal elérhető legyen.

Az eszköz tetején LED világítás jelzi a használatot és az elem töltését. A készülék egy tartós ENERGIZER®  9V elemmel működik. Az elem tartozék.

A terméken a MADE IN USA felirat szerepel!

A készülékre egy teljes év cseregarancia vonatkozik!

 

A termék részletes leírása ezen a linken olvasható.

 

Szállítás

Házhoz szállítás utánvéttel


A rendelés beérkezését követő munkanapon a csomagot postára adjuk. A következő (esetenként a második) munkanapon házhoz szállítva megérkezik a rendelt termék. Minimum 2, maximum 4 napon belül kézhez veheti a vásárolt árut. A csomag értékét kézhezvétel után a futárnak kell kifizetni. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 870 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


Előre utalás választása esetén a rendelés leadását követően a rendelt áru és a kiszámított fuvardíj összértékét a következő bankszámlára kérjük átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését követő munkanapon a csomagot postára adjuk és a következő (esetenként második) munkanapon átveheti a rendelt árut. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 670 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag utánvéttel


A rendelés megérkezését követő munkanapon a csomagot postára adjuk. A csomag a következő (esetenként a második) munkanapon átvehető a megadott Postán, Mol kúton vagy Csomagautomatában. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 480 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postán maradó előre utalással


A rendelés leadása után a termékek árát valamint a kiszámított fuvarköltség összegét kérjük a következő bankszámlaszámra átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését követő munkanapon postára adjuk a csomagot. A következő (esetenként a második) munkanapon a csomagot átveheti a kiválasztott Postán, Mol kúton vagy Csomagautomatában. Nagy méretű termékek esetében a megadott szállítási díj módosulhat. Ilyen esetben külön egyeztetést kezdeményezünk.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 280 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel díjmentesen


A megrendelt termék személyes átvételére Budapest 10. kerületében van lehetőség. Díjmentes átvételi pontok: 1103 Budapest Noszlopy utca 56 1105 Budapest Bolgár utca 2 Személyes átvétel választása esetén telefonon egyeztetünk az átvételről. Kérdés esetén keressen minket a következő telefonszámokon: 0630-589-4466, 0670-779-6611, 0630-969-7228 Köszönjük rendelését!

Szállítási díj: Ingyenes

Találkozási ponton történő átvétel


Találkozási lehetőséggel biztosítunk átvételt a következő helyszíneken: 1. Pöttyös utcai metrómegálló 2. Határ út - Üllői út találkozása Shopmark bevásárlóközpont 3. Sibrik Miklós úti Lidl parkoló 4. Maglódi úti Lidl parkoló 4. Őrs Vezér tér Cédrus piac parkolója A díjtételes, találkozási ponton történő átvétel választása esetén telefonon egyeztetünk az átvételről. Kérdés esetén keressen minket a következő telefonszámokon: 0630-589-4466, 0670-779-6611, 0630-969-7228 Köszönjük rendelését!

Szállítási díj: 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek