DAZER Raktáron 2-3 munkanap 12 hó Súly: 0.8 kg

DAZER ultrahangos kutyariasztó

DAZER -  professzionális márka az Egyesült Államokból. Hordozható készülék támadó kutyák elleni hatékony védekezésre.   Mi a támadások leggyakoribb oka? A kóborló állatok nagy része más kutyák támadásától tartva állandó,…
12 500 Ft
/ db

DAZER -  professzionális márka az Egyesült Államokból.

Hordozható készülék támadó kutyák elleni hatékony védekezésre.

 

Mi a támadások leggyakoribb oka?

A kóborló állatok nagy része más kutyák támadásától tartva állandó, feszült idegi állapotban van. Nem kell sok történés ahhoz, hogy a feszültség agresszióba csapjon át. Ha rosszkor találkozunk az ideges állattal, nagyon kevés is elég ahhoz, hogy feszültsége agresszióba csapjon, és a kutya támadásba lendüljön. Különösen igaz ez akkor, ha megérzi rajtunk más kutyák szagát - akinek van otthon saját kutyája, vagy több állattal találkozott a nap folyamán munkája miatt (jellemzően postások, óraleolvasók).

 

Kinek ajánlott a DAZER?

A DAZER kutyariasztót mindazoknak ajánljuk, szeretnék távol tartani az agresszív kutyákat maguktól. Akik munkájuk miatt gyakran járják az utcákat, (postások, vízóra, egyéb óraleolvasók), akik nem tudják megvédeni magukat a kutyával szemben (idősek, gyerekek), akik sportolnak, futnak, kerékpároznak.

 

Hogyan kell használni a DAZER kutyariasztót?

Annak érdekében, hogy a szabadban járva (akár egy túrán, lakatlan részeken vagy az utcán)  ne támadjon meg a kutya, csak rá kell irányítanunk a készüléket az állatra és megnyomni a gombot. Az erőteljes ultrahang elijeszti az állatot. 

 

Milyen előnyei vannak a DAZER ultrahangos kutyariasztónak?

Derékövre csatolható, tenyérben elférő készülék, kisebb női táskába is kényelmesen belefér, ezért nagyon könnyű magunkkal hordani.

Ez a készülék megbízhatóan védi meg használóját minden fajta kutya ellen, szemben a piacon megtalálható gyengébb minőségű kínai gyártmányokkal. A DAZER garantálja az Ön és családtagjai biztonságát.

Könnyített, ellenálló műanyag borítása ütésálló, mégis könnyű.

Az egyszerű hordozhatóság érdekében fém csipesszel lehet az övre, nadrág szélére vagy táskára rögzíteni, hogy minden helyzetben azonnal elérhető legyen.

Az eszköz tetején LED világítás jelzi a használatot és az elem töltését. A készülék egy tartós ENERGIZER®  9V elemmel működik. Az elem tartozék.

A terméken a MADE IN USA felirat szerepel!

A készülékre egy teljes év cseregarancia vonatkozik!

 

A termék részletes leírása ezen a linken olvasható.

 

Szállítás

Személyes átvétel díjmentesen


A megrendelt termék személyes átvételére előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Díjmentes átvételi pont: 1103 Budapest Noszlopy utca 56 Heves megye Kömlő, Bocskai út 45/1 Személyes átvétel választása esetén telefonon egyeztetünk az átvételről. Kérdés esetén keressen minket a következő telefonszámokon: 0630-969-7228, 0670-779-6611, 0630-589-4466 Köszönjük rendelését!

Szállítási díj: Ingyenes

Találkozási ponton történő átvétel


Találkozási lehetőséggel biztosítunk átvételt a következő Budapesti helyszíneken: 1. Pöttyös utcai metró kijárata 2. Határ út - Üllői út Shopmark bevásárlóközpont főbejárata 3. Őrs vezér tere Árkád üzletház főbejárata 4. Sibrik Miklós út Lidl parkoló A díjtételes, találkozási ponton történő átvétel választása esetén telefonon egyeztetünk az átvételről. Kérdés esetén keressen minket a következő telefonszámokon: 0630-589-4466, 0670-779-6611, 0630-969-7228 Köszönjük rendelését!

Szállítási díj: 700 Ft

Házhoz szállítás utánvéttel


A rendelés beérkezését követő munkanapon a csomagot postára adjuk. A következő (esetenként a második) munkanapon házhoz szállítva megérkezik a rendelt termék. A csomag értékét kézhezvétel után a futárnak kell kifizetni.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 690 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


Előre utalás választása esetén a rendelés leadását követően a rendelt áru és a kiszámított fuvardíj összértékét a következő bankszámlára kérjük átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését követő munkanapon a csomagot postára adjuk és a következő (esetenként második) munkanapon átveheti a rendelt árut.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 450 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag utánvéttel


A rendelés megérkezését követő munkanapon a csomagot postára adjuk. A csomag a következő (esetenként a második) munkanapon átvehető a megadott Postán, Mol kúton vagy Csomagautomatában.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 450 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Postán maradó előre utalással


A rendelés leadása után a termékek árát valamint a kiszámított fuvarköltség összegét kérjük a következő bankszámlaszámra átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését követő munkanapon postára adjuk a csomagot. A következő (esetenként a második) munkanapon a csomagot átveheti a kiválasztott Postán, Mol kúton vagy Csomagautomatában.

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 250 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag utánvéttel


A terjedelmes terméknek minősülő csomagoknál csomagautomatát, Postapontot vagy Postán maradó szállítást nem lehet választani, csak házhoz szállítás lehetséges. Az ellenértéket a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. Kérdés esetén hívja kollégánkat a 0630-9697-228 számon

A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 800 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag előre fizetéssel


A termék súlya 0.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 200 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Bankkártyás fizetés

TESZT - CIB Bankkártya


Egyelőre csak teszt célra, kérjük ne válasszák ki.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek