503076 Raktáron 2-3 nap 24 hó Súly: 0.4 kg

Ereszcsatorna töltő szerkezet Avanti

Akciós!
AVANTI töltő szerkezet esővízgyűjtő tartályokhoz  Bármilyen ereszcsatornához illeszkedő ereszcsatorna töltő szerkezet.  A csomagban található beépítési útmutató segítségével gyors és egyszerű a beszerelés. A csomag tartalmazza az AVANTI esőlopót, egy rugalmas…
9 990 Ft 8 700 Ft
/ db

AVANTI töltő szerkezet esővízgyűjtő tartályokhoz 

Bármilyen ereszcsatornához illeszkedő ereszcsatorna töltő szerkezet. 

A csomagban található beépítési útmutató segítségével gyors és egyszerű a beszerelés. A csomag tartalmazza az AVANTI esőlopót, egy rugalmas tömlőt, egy műanyag csatlakozót egy tömítőgyűrűt és egy koronafúrót. Biztosítja a felesleges esővíz túlfolyását, megakadályozva a tartály kiömlését.

 

Azok számára előnyös, akik a lehető legtöbb vizet szeretnék az esővízgyűjtő tartályba engedni, úgy, hogy a tető a tartályon maradhat. Ha az esővíz töltő nélkül, közvetlenül a csatornából kerül a tartályba, értelemszerűen a tartály teteje nem maradhat a tartályon, ezért, ha megtelik, mindenhol folyik belőle a víz. Ez a töltő szerkezet a maximális mennyiség bevezetését teszi lehetővé, nem algásodik benne a víz, és a szúnyoglárvák sem tudnak megélni benne, mert zárt. 

A tartályt évente egy alkalommal, a téli időszak előtt kell leüríteni. Ilyenkor a tetőről belekerült falevelet vagy egyéb szennyeződést ki kell belőle szedni. A töltőt le kell venni a tartályról, és bedugózva maradhat a helyén. Tavasszal vissza kell illeszteni a tartályba, ahol az első esőnél újra megtelíti azt.

 

Ez a típusú esőlopó az ereszcsatornába úgy illeszthető be, hogy a csatornát a megfelelő magasságban a csomagban található koronafúróvel meg kell fúrni, a furatba a csatlakozócsonkot bele kell tenni, és ezen keresztül kell a csatorna belsejébe betolni a rugalmas esőlopó részt. 

A következő linken a Speedy kialakítását és a működését lehet megnézni, az AVANTI beépítése azonosan történik: 

 

Azokhoz az esővízgyűjtő tartályokhoz ajánlott, amelyeknek levehető teteje van. 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Házhoz szállítás online bankkártyás fizetéssel


Online, elektronikus díjfizetés bankkártyával. A megrendelést a CIB Bank biztonságos online fizetési felületén keresztül fizetheti ki. A sikeres fizetés után a csomagot útnak indítjuk.

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás utánvéttel


A rendelés beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük. A csomag értékét kézhezvétel után a futárnak kell kifizetni.

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 750 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


A rendelés leadását követően a rendelt áru és a kiszámított fuvardíj összértékét a következő bankszámlára kérjük átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését visszaigazoljuk, és a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk.

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Bankkártyás fizetés
PostaPont

Postán maradó csomag online bankkártyás fizetéssel


Online, elektronikus, bankkártyával történő fizetés. A sikeres fizetést követően a csomagot szállításra előkészítjük. Átvétel a kiválasztott Postaponton.

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 450 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag utánvéttel


A rendelés megérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. Átvehető a megadott Postán, Mol kúton vagy Csomagautomatában. Fizetés a csomag átvételekor történik. FIGYELEM: Túlméretes terméket csomagautomatába vagy Mol kútra nem tudunk kézbesíteni!

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postán maradó csomag előre utalással


A rendelés leadása után a termékek árát valamint a kiszámított fuvarköltség összegét kérjük a következő bankszámlaszámra átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. FIGYELEM: túlméretes terméket csomagautomatába vagy MOL kútra nem áll módunkban postázni!

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 350 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Bankkártyás fizetés

Terjedelmes csomag házhoz szállítással, online fizetés


Online elektronikus bankkártyás fizetés terjedelmes csomag esetén. A sikeres fizetést követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. Terjedelmes terméket Postára, Csomagautomatába vagy Mol-Kútra nem tudunk kézbesíteni. Csak házhoz szállítás lehetséges. Kérdés esetén hívja kollégánkat: 0650-135-1350 telefonszámon.

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag házhoz szállítva, utánvéttel


Terjedelmes termék csak házhoz szállítással rendelhető. Az ellenértéket a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. Kérdés esetén hívja kollégánkat a 0650-135-1350 számon

A termék súlya 0.40 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 800 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel


Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség több találkozási ponton. Fix 700 Ft-os átvételi díj: Budapest 1103 Noszlopy u. 56 3372 Heves megye Kömlő, Bocskai út 45/1 +300 Ft átvételi díj (összesen 1.000 Ft) a következő helyszíneken: 1. Bp. Őrs vezér tere Árkád bejárat 2. Heves Buszállomás 3. Füzesabony Vasútállomás Ezeken az átvételi pontokon a szállítás díja nem 700, hanem 1.000 Ft lesz. Telefonon egyeztetünk időpontot, helyszínt. Fizetés készpénzzel lehetséges.

Szállítási díj: 700 Ft

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek