B387 Raktáron 2-4 munkanap Súly: 1.5 kg

Karbid Vakond ellen 1000 gr töltőtömeg

Tökéletes, azonnali és hosszantartó hatás! Nem lesz több vakondtúrás a kertben! A Karbid granulátum használata után semmilyen más módszert nem akarsz majd kipróbálni! A karbid nedves földdel vagy némi vízpermettel érintkezve gázképződést produkál. A keletkezett…
6 300 Ft
/ db

Tökéletes, azonnali és hosszantartó hatás! Nem lesz több vakondtúrás a kertben! A Karbid granulátum használata után semmilyen más módszert nem akarsz majd kipróbálni!

A karbid nedves földdel vagy némi vízpermettel érintkezve gázképződést produkál. A keletkezett mérges gázok minden élőlényre veszélyesek. Ne lélegezd be, és használata idején a háziállatokat zárd el.

Hogyan használd? Vegyél egy ásót, egy liter vizet, egy használaton kívüli evőkanalat, és a karbidot. Ballagj ki a kertbe, és szépen szisztematikusan menj végig a vakondtúrásokon így: Az ásóval nyisd meg a túrást. Kanalazz kb két-három evőkanálnyit a lyukba a granulátumból. Permetezz kevés vizet a karbidra, majd gyorsan fedd be a lukat az előbb félretett földdel.

Ne lélegezd be a képződő gázt, mert úgy járhatsz, mint a vakond: Fejvesztve menekülsz! A gáz ugyanis szúrós szagú, rendkívül kellemetlen, nagyobb dózisban mérgező. A vakond tudja, mit kell tennie: menekülőre fogja.
Ha végigmentél az összes túráson, lesz egy kis pihenőd. Másnap ellenőrizd, mi a helyzet: Ha vannak új túrások, azokkal pont így járj el, és a tegnapiakat se kíméld!
Ha eltelik egy-két nap úgy, hogy nincs újabb túrás, nyertél!
Ha néha mégis felbukkan egy-egy újabb, ne késlekedj: Minél előbb adod tudtára alsó szomszédodnak, hogy jelenléte nem kívánatos, annál előbb elhordja az irháját.

 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Házhoz szállítás online bankkártyás fizetéssel


Online, elektronikus díjfizetés bankkártyával. A megrendelést a CIB Bank biztonságos online fizetési felületén keresztül fizetheti ki. A sikeres fizetés után a csomagot útnak indítjuk.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás utánvéttel


A rendelés beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük. A csomag értékét kézhezvétel után a futárnak kell kifizetni.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 250 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással


A rendelés leadását követően a rendelt áru és a kiszámított fuvardíj összértékét a következő bankszámlára kérjük átutalni: CIB Bank: 10701599-15089801-51100005 Az utalás beérkezését visszaigazoljuk, és a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 550 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel


Személyes átvételre Budapesten vagy Heves megyében van lehetőség. A két telephelyen különböző termékek tárolása történik, csak azon a helyszínen tudjuk az átadást biztosítani, ahol az adott termék megtalálható. Személyes átvétellel történő rendelés esetén számolnia kell azzal, hogy a termék nem a kiválasztott helyszínen található. A rendelést követően telefonon felvesszük a kapcsolatot Önnel, és egyeztetünk a továbbiakról. A telephelyi átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

Vásárlói értékelések


2020-10-15

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjj

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek