500212 Raktáron 2-3 nap 24 hó Súly: 5 kg

KEREK zöld esővízgyűjtő, 210 L

210 literes kerek esővízgyűjtő tartály zöld színben. A tartály tartozéka a leengedő csap és a tető. UV stabil és fagyálló anyagból készült. A vizet télire le kell engedni belőle. A tartályt vízszintes, stabil, kemény, sima felületen kell elhelyezni (pl betonjárdán)…
12 900 Ft
/ db

210 literes kerek esővízgyűjtő tartály zöld színben.

A tartály tartozéka a leengedő csap és a tető.

UV stabil és fagyálló anyagból készült. A vizet télire le kell engedni belőle. A tartályt vízszintes, stabil, kemény, sima felületen kell elhelyezni (pl betonjárdán) mert a benne lévő víz súlya miatt a tartály sérülhet, ha egyenetlen vagy lejtős a talaj. A magasító talp megvásárlása is ajánlott, mert így a kifolyó csap alá kényelmesen befér egy locsolókanna.

A tartályt ereszcsatorna-szűrő segítségével lehet bekötni az ereszcsatornába. A bekötésnek több módja is lehetséges, amikhez különféle szűrők vannak. Nézzen szét a Kiegészítők esővízgyűjtőkhöz menüben. A választáshoz kérje kollégáink segítségét.

A tartály méretei: 

  • Magasság: 0,7 m
  • Átmérő: 0,8 m
  • Súly: 12 kg

 

A fenti méretek ill. egyéb adatok a tartó talp nélkül értendők. A magasító-tartó talp nem a termék része!

Magasító talpat itt talál

A szúrőket itt találja

FIGYELEM: A tartály nagy mérete miatt a házhoz szállítás díja eltérhet a súly-alapon kalkulált, automatikusan visszaigazolt szállítási díjtól. A tartályból egy-két darabos készlet áll rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy raktáron lévőként nyilvántartott termék már elfogyott. Utánpótlás egy-két héten belül lehetséges. 

A szállítási díjról és az aktuális készletről keresse kollégáinkat emailben: otthonodakert@gmail.com vagy telefonon: 0630-969-7228,  0670-779-6611, 0650-135-1350

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Terjedelmes csomag házhoz szállítással, online fizetés


Online elektronikus bankkártyás fizetés terjedelmes csomag esetén. A sikeres fizetést követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. Terjedelmes terméket Postára, Csomagautomatába vagy Mol-Kútra nem tudunk kézbesíteni. Csak házhoz szállítás lehetséges. Kérdés esetén hívja kollégánkat: 0650-135-1350 telefonszámon.

A termék súlya 5.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag házhoz szállítva, utánvéttel


Terjedelmes termék csak házhoz szállítással rendelhető. Az ellenértéket a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. Kérdés esetén hívja kollégánkat a 0650-135-1350 számon

A termék súlya 5.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 800 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel


Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség több találkozási ponton. Fix 700 Ft-os átvételi díj: Budapest 1103 Noszlopy u. 56 3372 Heves megye Kömlő, Bocskai út 45/1 +300 Ft átvételi díj (összesen 1.000 Ft) a következő helyszíneken: 1. Bp. Őrs vezér tere Árkád bejárat 2. Heves Buszállomás 3. Füzesabony Vasútállomás Ezeken az átvételi pontokon a szállítás díja nem 700, hanem 1.000 Ft lesz. Telefonon egyeztetünk időpontot, helyszínt. Fizetés készpénzzel lehetséges.

Szállítási díj: 700 Ft

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek