1312092 Raktáron 2-4 munkanap Súly: 8 kg

Niagara vízeséselem 30 cm, LED világítással

NIAGARA vízeséselem LED fénysorral a modern kialakítású kert látványos részlete. A vízeséselem szögletes kialakítású, a tartósság és nemes megjelenés érdekében inox kivitelű. 20 db LED-del szerelt égősora nappal is látványosabbá teszi a vízesést,…
67 000 Ft
/ db

NIAGARA vízeséselem LED fénysorral a modern kialakítású kert látványos részlete.

A vízeséselem szögletes kialakítású, a tartósság és nemes megjelenés érdekében inox kivitelű. 20 db LED-del szerelt égősora nappal is látványosabbá teszi a vízesést, éjjel pedig különösen szép látványt nyújt.

Alkalmas téglából, fából vagy más építőanyagból elkészített falba beépítésre vagy tó fölé emelt sziklás dombocskából kilépő vízesés kiképzésére.

 

Kerti tavi kapcsolata esetén elegeendő egy szivattyút venni hozzá, amely a vizet folyamatosan táplálja a vízesésbe. Ha a tóban van vízforgató szivattyú, meg kell vizsgálni, hogy van-e szabad kimenő ága, és ha igen, elbírja-e a vízesést. Ha egyik feltétel nem adott, akkor külön szivattyúról kell üzemeltetni.

Ha nem kerti tó mellé helyezzük a vízesést, akkor gondoskodni kell egy műanyag medencéről, amelyből a szivattyú dolgozik, valamint természetesen a szivattyúról.

Az ajánlott szivattyúméret mindig attól függ, hogy milyen magasra kell a vizet megemelni. Általában elmondható, hogy a 30 cm széles, max. 1 méter magasságban elhelyezett szép vízkép kialakításához célszerű 2.300 l/h teljesítményű forgatószivattyút vásárolni.  

Az elem méretei: 10x30x12,5 cm

Csatlakozója 1"-os belső menetes.

A LED világításhoz szükséges trafó a csomag része.

 

Kapható világítás nélküli, valamint 60 és 90 cm szélességben is. 

 

A termékkel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén keresse kollégáinkat a következő telefonszámok egyikén vagy emailen:

Tel: 0630-9697-228,  0650-135-1350

email: otthonodakert@gmail.com

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Házhoz szállítás online bankkártyás fizetéssel


Online, elektronikus díjfizetés bankkártyával. A megrendelést a CIB Bank biztonságos online fizetési felületén keresztül fizetheti ki. A sikeres fizetés után a csomagot útnak indítjuk.

A termék súlya 8.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 590 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás utánvéttel


A rendelés beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük. A csomag értékét kézhezvétel után a futárnak kell kifizetni.

A termék súlya 8.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 790 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással MPL szállítás


A vételárat valamint a szállítási-csomagolási díjat előre utalással kell fizetni. A rendelés elküldése után megküldjük az utalási adatokat.

A termék súlya 8.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ + 600 Ft csomagolási költség
Bankkártyás fizetés

Terjedelmes csomag házhoz szállítással, online fizetés


Online elektronikus bankkártyás fizetés terjedelmes csomag esetén. A sikeres fizetést követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. Terjedelmes terméket Postára, Csomagautomatába vagy Mol-Kútra nem tudunk kézbesíteni. Csak házhoz szállítás lehetséges. Kérdés esetén hívja kollégánkat: 0650-135-1350 telefonszámon.

A termék súlya 8.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 6 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag házhoz szállítva, utánvéttel


Terjedelmes termék csak házhoz szállítással rendelhető. Az ellenértéket a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. Kérdés esetén hívja kollégánkat a 0650-135-1350 számon

A termék súlya 8.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 900 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postapont, csomagautomata előre utalással - MPL szállítás


A rendelés leadása után a termékek árát valamint a kiszámított fuvarköltség összegét kérjük a következő bankszámlaszámra átutalni: CIB Bank 10701599-71296843-51100005 Az utalás beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. FIGYELEM: túlméretes terméket csomagautomatába vagy MOL kútra nem áll módunkban postázni!

A termék súlya 8.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ + 1 100 Ft Csomagolási díj

Személyes átvétel


Személyes átvételre Budapesten vagy Heves megyében van lehetőség. A két telephelyen különböző termékek tárolása történik, csak azon a helyszínen tudjuk az átadást biztosítani, ahol az adott termék megtalálható. Személyes átvétellel történő rendelés esetén számolnia kell azzal, hogy a termék nem a kiválasztott helyszínen található. A rendelést követően telefonon felvesszük a kapcsolatot Önnel, és egyeztetünk a továbbiakról. A telephelyi átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek