WK2018 Raktáron 2-4 munkanap Súly: 0.5 kg

Napelemes vakondriasztó 2 db-os szett

Hatékony riasztás találkozik a kellemes látvánnyal és a napenergia felhasználásával!   A készülék nagyon szépen kidolgozott riasztó, virág alakú fejjel. Szép látvány a kertben, és hatékony, egyben kíméletes vakondriasztó eszköz. A csomagban két darab…
19 300 Ft
/ db

Hatékony riasztás találkozik a kellemes látvánnyal és a napenergia felhasználásával!

 

A készülék nagyon szépen kidolgozott riasztó, virág alakú fejjel. Szép látvány a kertben, és hatékony, egyben kíméletes vakondriasztó eszköz.

A csomagban két darab riasztó található. Napelem segítségével működik, hanghullámokat és rezgéseket bocsát ki, ezekkel tartja távol a földben élő, ott közlekedő állatokat. A hanghullámok veszélyérzetet keltenek bennük, a rezgések irritálják őket, és ezek állandó hatása a terület elhagyására készteti őket. A készülékek 30 másodpercenként bocsátanak ki 3 másodpercig tartó hangjeleket, melyek rezgéseket keltenek a talajban.

A vakondriasztásnak ezt a módját akkor válassza, ha a kertjében a talaj kötött, pl. feketeföld, vagy agyag. Homokos, laza talajban a rezgések nem terjednek, ezért ilyen helyeken a készülék hatástalan marad. 

A védett terület max. 400 m. Egy készülék 30 m sugarú kört képes védeni, ezért 30 méterenként mindenképpen helyezzen el egy készüléket. A védeni kívánt terület közepére helyezzen el egy készüléket, a másikat pedig távolabb. Néhány nap elteltével a középen lévő készüléket vegye ki, és vigye távolabb, de max. 30 méterre a másiktól. Újabb néhány nap múlva az eddig nem mozgatott készüléket helyezze át, és így váltakozva haladjon egyre kijjebb a védendő terület szélei felé. 

A kívánt hatás egy-két hét múlva lesz érzékelhető.

A készülékben egy újratölthető akkumulátor gyűjti be az napenergiát, ez biztosítja az éjszakai működést. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Műszaki jellemzők:

 • Energiaellátás: napelem vagy napelemmel töltött Ni-MH elem.
 • Frekvencia: 400 HZ
 • Megjegyzések: A készülék használata előtt ellenőrizze a talaj felületének állapotát. A talaj sűrűsége
  nagymértékben befolyásolja a készülék hatékonyságát. A fagyott, nedves vagy vízzel telített talajban nem
  hatékony. Minél szilárdabb és szárazabb a talaj, annál hatékonyabb a készülék. 
 • Rögzítse a csövet és a felső részt egymáshoz. Ásson egy lyukat a földbe és helyezze be a berendezést. A
  beillesztéshez ne használjon kalapácsot; nem szabad túlzott erővel nyomni vagy ütni a talajba illesztésnél, mert
  megsérülhet. Ügyeljen arra, hogy ne ütközzön akadályba. A felső alaplapnak kb. 10 cm-re kell elhelyezkedni a talajszinttől.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Házhoz szállítás online bankkártyás fizetéssel


Online, elektronikus díjfizetés bankkártyával. A megrendelést a CIB Bank biztonságos online fizetési felületén keresztül fizetheti ki. A sikeres fizetés után a csomagot útnak indítjuk.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás utánvéttel


A rendelés beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük. A csomag értékét kézhezvétel után a futárnak kell kifizetni.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 250 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás előre utalással MPL szállítás


A vételárat valamint a szállítási-csomagolási díjat előre utalással kell fizetni. A rendelés elküldése után megküldjük az utalási adatokat.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ + 600 Ft csomagolási költség
Bankkártyás fizetés

Terjedelmes csomag házhoz szállítással, online fizetés


Online elektronikus bankkártyás fizetés terjedelmes csomag esetén. A sikeres fizetést követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. Terjedelmes terméket Postára, Csomagautomatába vagy Mol-Kútra nem tudunk kézbesíteni. Csak házhoz szállítás lehetséges. Kérdés esetén hívja kollégánkat: 0650-135-1350 telefonszámon.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 6 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Terjedelmes csomag házhoz szállítva, utánvéttel


Terjedelmes termék csak házhoz szállítással rendelhető. Az ellenértéket a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak. Kérdés esetén hívja kollégánkat a 0650-135-1350 számon

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 900 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

Postapont, csomagautomata előre utalással - MPL szállítás


A rendelés leadása után a termékek árát valamint a kiszámított fuvarköltség összegét kérjük a következő bankszámlaszámra átutalni: CIB Bank 10701599-71296843-51100005 Az utalás beérkezését követően a csomagot szállításra előkészítjük, majd postázzuk. FIGYELEM: túlméretes terméket csomagautomatába vagy MOL kútra nem áll módunkban postázni!

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ + 1 100 Ft Csomagolási díj

Személyes átvétel


Személyes átvételre Budapesten vagy Heves megyében van lehetőség. A két telephelyen különböző termékek tárolása történik, csak azon a helyszínen tudjuk az átadást biztosítani, ahol az adott termék megtalálható. Személyes átvétellel történő rendelés esetén számolnia kell azzal, hogy a termék nem a kiválasztott helyszínen található. A rendelést követően telefonon felvesszük a kapcsolatot Önnel, és egyeztetünk a továbbiakról. A telephelyi átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

Egyedi igényű termékek szállítása


A termék mérete vagy egyéb adottságai miatt kizárólag egyedileg szállítható. A megrendelést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítási lehetőségeket. A szállítás díja függ a szállítási címtől, a kiválasztott termék méreteitől és súlyától, valamint árától.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek